Home Page Image

Lovak bértartása

elérhetőségeim:

Tel: 06/70 559 4587Felelős személy: id. Hirháger Gábor

Tisztelt érdeklődő engedje meg, hogy bemutatkozzak. Idősebb Hirháger Gábor vagyok.

1993 évétől foglakozom lovakkal. Első időben csak saját lovakat majd később nagy érdeklődésre való tekintettel, önerőből és saját kézzel építettem egy 11 állásos extra angol* és sima boxos istállót, melyet kifejezetten a lovaknak megfelelő klíma figyelembe vételével alakítottam ki. Ezt követően elkezdtem idegen lovak bértarttásával is foglalkozni.

Azon szerencsések egyike vagyok akinek a hivatása egyben a hobbija is, így a lovakkal való fogalakozás, törődés és a hozzájuk fűződő érzés jelenti a hivatást, és a szabadságot. Sikerült a lovak számára létrehozott tanyasi létet, környezetet, legeltetéssel biztosítani, mely a lovaknak is egy fajta szabadságot jelent. Büszkeséggel tölt el, hogy a pályám során sok különböző tartási betegséggel rendelkező ló került a tanyánkra, ahol szinte megszabadult a már rögzült hibás viselkedéstől, melyet csak a hatalmas türelemmel és a sok szeretettel lehetett kezelni.

*A boxnak egy kifutója van ahol a ló a boxon kívül tartózkodhat.

További szolgáltatásaim:

  • csikók nyeregalá szoktatása
  • lovak kocsiba szoktatása
  • beteg (kehes) lovak ápolása (nem fertőző beteg)

Ha a kedves vendég a lótartás esetén bennünket választ, akkor a lovát Budapest határán belül ingyen, az ország más pontjáról 80 Ft/km áron a lovardánkba szállítjuk.

Képgaléria

vissza a főoldalra